Sådan motiverede jeg medarbejderne

By:

Man skulle næppe tro det, men det er faktisk de små ting, der kan gøre en stor forskel i et firma. I vores tilfælde blev det en så simpel ting som en frugtordning, der gjorde en stor forskel for vores firmakultur

I en hektisk arbejdsdag har medarbejderne i vores firma mange delmål, de skal nå i løbet dagen og skabe de givne resultater, der forventes af dem. Her forsøger jeg som personalechef at optimere medarbejdernes hverdag, så de føler, at der bliver taget hånd om deres velvære på arbejdspladsen.

Jeg har taget mange initiativer på virksomhedens vegne for at øge de ansattes glæde ved at være ansat hos os, men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at noget så umiddelbart som frugt kunne gøre en så stor forskel for medarbejdernes lyst til at yde det bedste.

Jeg blev informeret om Frugtcompagniets overskuelige udvalg med en nem og favorabel prisoversigt på lækre frugter, og jeg tænkte, at vi da ganske rigtigt manglede en frugtordning i vores firma. Så jeg tog fat i Frugtcompagniet, og efter en behagelig service havde vi fluks fået leveret den første frugtordning til firmaet.

Det er helt ubeskriveligt, hvordan vores interne frugtkurv med skøn frugt fra Frugtcompagniet er blevet medarbejdernes samlingspunkt, hvor de lige mødes over en hurtig sludder til en bid forfriskende frugt.

Efter vi har fået fast leverance af frugt fra Frugtcompagniet – som altid kommer til tiden og er helt frisk – har jeg oplevet, hvordan smilet er blevet bredere hos de enkelte medarbejdere, som det ikke engang har været efter flere motiverende kurser væk fra huset.

Der er altid godt med variation i frugtleverancen, og har jeg den mindste ændring eller spørgsmål til vores nye frugtordning, står der altid en kompetent medarbejder fra Frugtcompagniet parat i den anden ende til at hjælpe mig.

Jeg kan kun på det stærkeste anbefale Frugcompagniet herfra, da vores nye, faste frugtordning har gjort vores medarbejdere mere motiverede i hverdagen.

Posted in: Frugtordning