Sådan kan en frugtordning hjælpe din virksomhed

By:

En af de mest undervurderede og nemme måder at styrke arbejdsmiljøet og motiverede sine medarbejdere er med en frugtordning. Det kan jeg personligt skrive under på, efter vi selv har haft en rigtig god oplevelse i min virksomhed med en frugtordning fra Frugtcompagniet.dk. VI startede ordningen efter anbefalinger fra et par kontakter og fordi vores HR-afdeling netop havde sat et mål om at gøre medarbejderne mere overskudsagtige. Hvordan vi nåede dertil, kan du læse i dette korte indlæg.

 

Sunde medarbejdere er effektive medarbejdere

Først og fremmest havde vi en klar ide om, at vi ved at styrke medarbejdernes sundhed kunne give dem mere overskud og energi i hverdagen. Det er ikke nemt at styre sine medarbejderes livsstil, da man ikke har kontrol over, hvordan de spiser, sover, dyrker motion, men ved at sørge for, at miljøet på arbejdspladsen udstråler sundhed, kan man inspirere og indirekte opfordre de ansatte til at vælge en sundere livsstil. En frugtordning er et effektivt led i denne strategi og meget billigere end at tilbyde en hel frokostordning til de ansatte.

 

En god bonus

Ved siden af dette er en gratis frugtordning også en god måde at fortælle de ansatte, at man sætter pris på deres arbejde, og at de derfor fortjener denne lille bonus. I vores virksomhed oplevede vi dette direkte, ved at vi fik enormt positiv feedback fra mange af de ansatte. I princippet kan man give medarbejderne en tættere tilknytning til virksomheden ved at vise dem, at man værdsætter dem og deres indsats, og dette kan få dem til at arbejde endnu mere motiveret.

 

Find det her

Som sagt kører vi med en frugtordning hos Frugtcompagniet, og det kan i den grad anbefales. Her er der fokus på kvaliteten, så der altid er et indbydende og lækkert udvalg af frugt, samtidig med at leveringen er stabil og er der til tiden – hver gang. Kom i gang med firmafrugt hos Frugtcompagniet.dk ved at klikke her.

Posted in: Firmafrugt