Frugt giver friske medarbejdere

By:

Du behøver ikke en dyr HR-konsulent til at fortælle dig, at sunde medarbejdere også er mere effektive medarbejdere. Står du med ansvaret for en række medarbejdere og et mål om at øge motivationen og den kollektive indsats, så følg dette smarte råd, som vi har haft enormt gavn af i vores virksomhed. Start en frugtordning, og tag det første trin til et arbejdsmiljø, hvor sundhed er i fokus.

 

Sundt miljø

Et sundt miljø på arbejdspladsen er en fordel, fordi det er en effektiv måde at gøre medarbejderne opmærksomme på vigtigheden af en sund livsstil. Som ansvarlig kan du ikke tvinge dine medarbejdere til en sundere livsstil, men du kan give dem rammerne til det på arbejdspladsen og inspirere dem til at lade det præge deres fritid også.

 

Frugtordning

En nem måde, som sagt, at skabe et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på sundhed, er med en frugtordning. En frugtordning kan umiddelbart virke som en lille bonus til medarbejderne, men det kan have positive effekter på både deres overskud, motivation og dermed indsats. Frugt anbefales som en fast del af alles daglige kost, og det er det naturlige valg, når blodsukkeret bliver lidt lavt. Altså er det godt at have stående på arbejdspladsen som et alternativ til kaffemaskinen, snacks, eftermiddagskage og så videre.

 

Frugtcompagniet

Af disse grunde er frugtordninger blevet ganske populære i de danske virksomheder, og det har således også gjort, at der findes mange leverandører. Dog er det ikke alle, der kan holde, hvad de lover, angående kvalitet og leveringsstabilitet. Sørg derfor for at vælge et ordentligt firma, også selvom det koster lidt ekstra. Et godt eksempel er Frugtcompagniet.dk, som vi bruger i vores firma. Der har aldrig været problemer med hverken levering eller kvaliteten på frugten, der har været frisk og indbydende hver eneste gang. Hop ind på frugtcompagniet, undersøg deres tilbud om levering af frugt, og få friskere medarbejdere.