Få glade medarbejdere med en frugtordning

By:

Som HR-ansvarlig står jeg dagligt for at holde kontrol med medarbejderne på min arbejdsplads’ trivsel, og det er således vigtigt, at de altid har det godt med stedet og ledelsen. Men i en periode, hvor der ikke rigtig skete noget nyt, blev stemningen en smule kedelig, og flere sygemeldinger blev sendt ind. Derfor gik jeg, i samarbejde med ledelsen, i tankeboks for at finde ud af, hvad der skulle gøres, for at arbejdsglæden igen skulle stige og sygemeldingerne falde.

Vi valgte blandt andet en frugtordning

Et af de tiltag, vi valgte at benytte os af, var en frugtordning. Med en frugtordning får de ansatte dagligt gratis frugt på arbejdspladsen, og når goder som disse stilles til rådighed, er moralen på arbejdspladsen bare generelt højere. På min arbejdsplads var begejstringen ikke til at overse. For de kontoransatte såvel som dem på fabriksgulvet var muligheden for frugt særdeles attraktiv, og humøret steg pludselig igen.

Vi valgte at gå med en frugtordning fra http://www.frugtcompagniet.dk/. Her har de styr på levering, kvalitet og udvalget, og det er således en fornøjelse at bestille frugter fra denne fantastiske hjemmeside, hvor man kan være sikker på, at leveringen er lige så pålidelig som Einsteins relativitetsteori. Vi vil i hvert fald klart anbefale denne fantastiske service, hvor man med få omkostninger kan skabe et arbejdsmiljø, der er helt i top. Ledelsen er tilfreds med resultatet, de ansatte er glade for den fine gestus, og jeg har gjort mit arbejde til ug. Vi har også valgt, at vi ikke går fra ordningen igen.

Er du – ligesom os – i mangel på en ordning, der skaber gladere medarbejdere, kan du med fordel vælge at introducere en frugtordning. Det er på alle parametre en fordel, og det er faktisk en billig måde at få glade medarbejdere på – og så er chefen også mere villig, da det ikke er så dyrt.

Posted in: Frugtordning