Et æble om dagen

By:

Rigtig mange af vores ordsprog har grund i noget sandt, som fx at et æble om dagen holder doktoren af vejen. Reelt betyder det jo bare, at hvis du selv sikrer din egen sundhed ved at spise fornuftigt, så er en læge ikke det, du får mest brug for.

Svært i en travl hverdag

Men alt det, der er usundt, det er samtidig let tilgængeligt, og det koster ikke alverden. Derfor er det lettere at købe chips, chokolade eller slik til den lille sult, når du er ude at handle. Det er i hvert fald noget mere sjældent, at jeg kommer æbler eller pærer i indkøbskurven og jeg tænker, jeg ikke er den eneste.

Mine kollegaer gør det samme, og derfor tænkte jeg, at hvis vi fik en frugtordning her på arbejdet, så ville alle have lettere ved at give den lille sult noget godt i stedet for noget usundt.

Der er rigtig mange muligheder for at få en frugtordning. Virkelig mange muligheder. et fik jeg syn for, da jeg skulle finde en leverandør til vores arbejdsplads. Men blandt dem alle, var det ikke så svært at vælge Frugtcompagniet. Skal du også have en frugtordning på dit arbejde, så tag et kig på deres hjemmeside, så behøver du ikke lede og bruge tid på det, som jeg gjorde.

Hvorfor det blev Frugtcompagniet

For det første kunne vi få et prøveabonnement. Det kunne jeg godt lide, for jeg skulle være sikker på, at alle æblerne gjorde deres arbejde, inden det blev en permanent ordning.

Desuden er det nemt at sammensætte en eller flere kurve der passer til medarbejdersammensætningen, og som samtidig kan justeres løbende efter behov.

Men den absolut bedste grund til at vælge Frugtcompagniet til at levere frugt til din virksomhed er, at deres frugt altid er frisk og lækker, og at der leveres til tiden hver eneste gang.

Posted in: Frugtordning