En frugtordning, der holder

By:

Det er ikke uden grund, at flere og flere danske virksomheder er begyndt at køre med frugtordning på daglig basis. En frugtordning er en supernem og billig måde at give de ansatte et lækkert supplement til madpakken og sundt alternativ til madpakken, der betaler sig igen igennem en bedre arbejdsindsats. Vil du og din virksomhed også i gang med en frugtordning, men er du i tvivl om hvilken leverandør, du vil samarbejde med, så tag et godt råd fra én, der lige har haft rigtig gode erfaringer med et firma.

 

Efter al for lang betænkningstid besluttede jeg nemlig endelig at få startet en frugtordning i min virksomhed for nyligt. Jeg havde fået anbefalet det fra flere bekendtskaber og kontakter, men havde selv det problem, at jeg var usikker på, hvilken leverandør, jeg skulle benytte mig af. Jeg besluttede mig for at springe ud i det, da jeg så, at et firma ved navn Frugtcompagniet tilbød en billig prøveordning, hvor jeg både kunne se, hvordan mine 25 ansatte ville tage imod det, og hvordan det hele fungerede. Det viste sig at være en rigtig fornuftig beslutning – Frugtcompagniet bekræftede nemlig alle sine gode anmeldelser ved at tilbyde en enormt god service og et højt kvalitetsniveau.

 

For mig var det især vigtigt, at frugtordningen kunne køre så glat som muligt, så jeg ikke skulle bruge tid på det i hverdagen. Her er Frugtcompagniet gode til at lade det blive en naturlig del af hverdagen, som jeg ikke skal bruge tid og energi på. De er rigtig mødefaste, og jeg kan regne med frugten i samme tidsrum hver gang. Desuden er frugten af høj kvalitet og er både lækker og indbydende, hvilket er vigtigt, for at det har den ønskede effekt. Derfor kan Frugtcompagniets frugtlevering absolut anbefales, hvis du leder efter en leverandør, der er stabil og kvalitets- samt servicebevidst.

Posted in: frugt levering